gaziantep escort
Bugun...



İl Müdürü Toptaş, "Yerel medyanın güçlenmesi için ne gerekiyorsa yapılacaktır" dedi

Tarih: 16-01-2018 15:47:17 + -


Samsun'a yeni atanan Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Volkan Toptaş, internet medyasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Toptaş," Yerel medyanın güçlenmesi için elimizden geleni yapacağız" dedi.


İl Müdürü Toptaş,

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Samsun İl Müdürü Volkan Toptaş, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu öncülüğünde gerçekleşen toplantıya katıldı. Toplantı bitiminde Samsun'a dönen Toptaş, "Bu toplantıda bize çizmiş oldukları bir yol var. Bu kapsamda bu yol dahilinde internet medyası da çok büyük önem arz ediyor. Bununla ilgili genel müdürlüğümüzle entegre içerisinde düşündüğümüz şeyler var. Önümüzdeki hafta içerisinde daha da netleşip somuta bağlanacaktır. Somuta bağlandıkça biz de medya ile her zaman fikir birlikteliği içerisinde bu projeleri icraata dönüştüreceğiz. Yerel medyanın güçlenmesi adına onların yanında olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.
 
SAMSUN ÖNEMLİ ŞEHİR
Samsun'un medyasıyla Türkiye'nin önemli şehirlerinden birisi olduğunu da kaydeden İl Müdür'ü Volkan Toptaş, "Samsun’u daha iyi tanıdıkça güzel projeleri kemale erdirmiş olacağız. Güzel bir mesai bizi bekliyor. Medyası da Türkiye çapında bilinen bir şehir. Bu bizim için ciddi bir avantaj. Bu avantajı hizmete dönüştürmek adına elimizden gelen her şeyi yapmak için gayret göstereceğiz. İyi bir başlangıç yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.





Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER MEDYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
VİDEO GALERİ
  • Atakum Zabıtasının dikkati faciayı önledi
    resim yok
  • Atakum Zabıtasının dikkati faciayı önledi
    Atakum Zabıtasının dikkati faciayı önledi
  1. Atakum Zabıtasının dikkati faciayı önledi
  2. Atakum Zabıtasının dikkati faciayı önledi
VİDEO GALERİ
YUKARI